ANKARA / KEÇİÖREN - Aydınlıkevler Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi

İbrahim ŞEKERCİ - İngilizce

Nüfus cüzdanına göre Mayıs 1981’de Annemin anlatımına göre Şubat 1982’de Hekimhan’a bağlı bir köyde doğdum. Her köy ailesi gibi çiftçilikle uğraşıyorduk ve hala köyde kalanlar öyle.yedikardeşiz(hepsi üniversite mezunu). tarlada bahçede geçen çocukluğun ardından 1989 eylülünde  ilköğrenim için  okulun yolunu tuttum,en yakın okul 10 km olduğundan yol sorunu ortadan kaldırmak ve daha iyi eğitim almak için yatılı okula kaydettirildim.(Battalgazi yibo) ilk ve ortanın ardından o zamanlar sınavla girilen Anadolu öğretmen lisesini kazandım tabi yine yatılı.(Akçadağ Anadolu öğretmen lisesi) lisenin ardından Gazi Üniversitesi İngilizce öğretmenliğini kazandım. Mezuniyet sonrası yarım dönem Kıbrıs macerasından sonra Erzincan’a atandım (2006) iki yıl çalıştıktan sonra her Türk genci gibi okul –askerlik ve evlilik üçgenini tamamlamak için askere gittim, dönüşte evlendim ve Ankara’ya ,çubuk ,tayınım çıktı ,2008. Dört yaşında bir oğlum var,eşimde ingilizce öğretmeni.Ankara üniversitesinde yüksek lisansa devam etmekteyim.Sosyoloji,tarih ve edebiyata meraklıyım.Beşikten mezara eğitim ve gelişime inanıyorum.

İbrahim şekerci